Landeninformatie

Landen van herkomst

Hier vind je informatie over landen van herkomst. Je kunt hier zowel algemene als adoptiegerelateerde landeninformatie vinden. De landen zijn alfabeti...

Hier vind je informatie over landen van herkomst. Je kunt hier zowel algemene als adoptiegerelateerde landeninformatie vinden.

De landen zijn alfabetisch gerangschikt te vinden op de pagina van het werelddeel waarin het land zich bevindt.

 

Ook kun je reageren op de landeninformatie. Wil je iets delen met andere geadopteerden over jouw land van herkomst? Dat kan hier!
Nog niet alle landen zijn op de site te vinden. Het aanvullen van de landeninformatie is een doorlopend proces. Heb jij informatie die toegevoegd kan worden aan één of meer van deze pagina's? Mail ons deze informatie en wij gaan ermee aan de slag!

Adoptiecijfers

Hieronder vind je een Excel-sheet waarin de aantallen adopties vanuit het buitenland naar Nederland per land zijn weergegeven. De informatie is bijgew...


Hieronder vind je een Excel-sheet waarin de aantallen adopties vanuit het buitenland naar Nederland per land zijn weergegeven. De informatie is bijgewerkt tot en met 2010. Met dank aan dhr. Tom Egyedi.

POLL
Ik ben wel eens naar mijn geboorteland geweest.


ACTIVITEITEN